REDU

Değerli Kullanıcılarımız,

Redu – Yeni Nesil Mikro Öğrenme Sistemi olarak üç ay süre ile deneme erişimine açılmıştır.
Redu Nedir?
Redu, yeni nesil mikro öğrenme modelini benimseyen bir video eğitim platformudur. Kısa, öz ve odaklı ders içerikleriyle öğrencilere hızlı, etkili ve kişiselleştirilmiş bir öğrenme deneyimi sunar.
Neden Redu‘yu Denemelisiniz?
Etkili Öğrenme: Kısa ve öz derslerle öğrencilerin dikkatini yüksek tutun.
Kişiselleştirilmiş İçerik: Öğrencilerin ihtiyaçlarına ve ilgi alanlarına uygun öğrenme içerikleri.
Her Yerden Erişim: Mobil dostu ara yüzü ile öğrenmeyi istediğiniz zaman, istediğiniz yerden gerçekleştirin.
İlerleme Takibi: Öğrenci ilerlemesini anlık olarak takip edin ve performanslarını değerlendirin.
Aşağıda yer alan erişim linkine tıklayarak kurumsal mail adresiniz (@samsun.edu.tr) ile hesap oluşturup sisteme erişim sağlayabilir, eğitimlere her an ve her yerden erişebilirsiniz.