Hiperkitap

Değerli Kullanıcılarımız,

Hiperlink tarafından geliştirilmiş olan Hiperkitap 31.12.2023 tarihine kadar deneme erişimine açılmıştır.

Bilgiye olan ihtiyacı hızlı, kolay ve ekonomik bir şekilde gidermek, bilgiye gereksinim duyan kurum/kuruluşlara, araştırmacılara ve okuyuculara en ileri teknolojilerle cevap vermek için tasarlanmış olan Hiperkitap; dil ve edebiyat, tarih, felsefe, psikoloji, hukuk, bilgisayar, çevre, kişisel gelişim, mühendislik ve teknoloji, ekonomi ve finans, tıp, işletme gibi 28 ana konu başlığı altında 400 yayınevinden 26.000’den fazla e-kitap içermektedir. On binlerce e-kitabın yanı sıra; atlaslar, sözlükler, ansiklopediler gibi danışma kaynaklarını da içermektedir.
Kullanıcılar;
• Hiperkitap’ta bulunan 26.000+ e-kitabı online olarak görüntüleyebilirler.
• Bilgisayarlara, Android ve IOS destekli cihazlara ödünç alabilmektedirler. Böylece internet erişimine ihtiyaç duymadan, istedikleri yerde ve istedikleri zamanda e-kitaplardan yararlanabilirler.
• Temel ve detaylı arama seçenekleri, e-kitap içerisinde arama yapma, e-kitap üzerine not ekleme, otomatik kaynakça oluşturma, PDF olarak sayfa kaydetme, e-kitap ödünç alma ve kullanıcıların kendi e-kütüphanelerini oluşturabilmeleri gibi birçok özellik sunan Hiperkitap ile kullanıcılar kendilerini fiziksel kütüphanede gibi hissedeceklerdir.

Erişim İçin Tıklayınız.

 

Öğrenci Destek Hattı