eBook University Press Collection

Değerli Kullanıcılar,

Dünyada çapındaki 60’tan fazla üniversite yayınevi tarafından yayımlanan 37.400’den fazla disiplinlerarası e-kitaba erişim sağlayan bu geniş ve kapsamlı koleksiyona 1 Mayıs 2021 tarihine kadar ücretsiz olarak erişim sağlayabilirsiniz. Erişim için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz.

Kampüs içi erişim için tıklayınız.

Kampüs dışı erişim için tıklayınız.

E-kitap listesi için tıklayınız.

Veritabanı Hakkında;
Dünyada çapındaki 60’tan fazla üniversite yayınevi tarafından yayımlanan 37.400’den fazla disiplinlerarası e-kitaba erişim sağlayan bu geniş ve kapsamlı koleksiyon, teknolojiden edebiyata bilimden beşerî bilimlere ve çok daha fazlasına kadar uzanan geniş bir konu yelpazesi sunmaktadır. Akademik alanlardaki temel bilgilerden, ileri düzey araştırma konularına kadar, farklı düzeylerde kaynaklar içeren eBook University Press Collection, her seviyede çalışma yürüten öğrencilerin ve araştırmacıların tümüne hitap etmektedir. Choice Dergisi Seçkin Başlıklar listesinden 1.540’tan fazla e-kitap içeren veri tabanı, Oxford University Press, Princeton University Press, Cambridge University Press, MIT Press, University of California Press, McGill-Queen’s University Press gibi lider üniversitelere ait yüksek kaliteli kaynaklara erişim sağlamaktadır.