Hiperkitap Veritabanı Ücretsiz Deneme Erişimi

Değerli araştırmacılarımız ve öğrencilerimiz,

Hiperkitap Veritabanı ücretsiz deneme erişimi, siz tüm araştırmacılarımızın erişimine açılmıştır.

Hiperkitap Veritabanına, kütüphanemiz web sitesindeki;

Hiperlink tarafından geliştirilmiş, akademisyenlerin ve öğrencilerin akademik bilgiye hızlı ve kolay erişebildikleri Türkiye’nin ilk dijital kütüphanesi olan HiperKitap’ta; tarihten edebiyata, matematikten felsefeye, sanattan mühendisliğe birçok konu başlığı altında 350’den fazla yayınevinin 20.000’den fazla e-kitabı bulunmaktadır. On binlerce e-kitabın yanı sıra HiperKitap; atlaslar, sözlükler, ansiklopediler gibi danışma kaynaklarını da içermektedir.

Kullanıcılar;

• HiperKitap’ta bulunan 20.000’den fazla e-kitabı online olarak görüntüleyebilirler.
  • Bilgisayarlara, Android ve IOS destekli cihazlara ödünç alabilmektedirler. Böylece internet erişimine ihtiyaç duymadan, istedikleri yerde ve istedikleri zamanda e-kitaplardan yararlanabilirler.
  • Temel ve detaylı arama seçenekleri, e-kitap içerisinde arama yapma, e-kitap üzerine not ekleme, otomatik kaynakça oluşturma, PDF olarak sayfa kaydetme, e-kitap ödünç alma ve kullanıcıların kendi e-kütüphanelerini oluşturabilmeleri gibi birçok özellik sunan HiperKitap ile kullanıcılar kendilerini fiziksel kütüphanede gibi hissedeceklerdir.