Turcademy Türkçe Kitap Platformu Ücretsiz Erişim

Değerli Araştırmacılarımız

COVID-19 salgını kapsamında alınan tedbirlere paralel olarak çevrimiçi eğitime geçilmesi sebebiyle, lisans ve lisans üstü kullanıcılarına destek

olabilmek amacıyla Turcademy platformunu 31 Mayıs 2020 tarihine kadar üniversitelerin erişimine açılmıştır.

Turcademy hakkında:

• Turcademy, Türkiye’de tüm akademik yayınları tek bir portal altında toplayıp dijital olarak akademisyenlere, araştırmacılara ve öğrencilere kolay bir şekilde ulaştırmak ve Türkiye’deki e-kitap yayıncılığına katkıda bulunmak amacıyla Informascope firması tarafından geliştirilmiş yerli bir e-kitap platformudur.
  • Turcademy Türkiye Akademik Yayınlar Platformu, ülkemizde akademik yayıncılık alanında öncü olan Adalet Yayınevi, Anı Yayıncılık, Dora Yayınevi, Ege Yayınları, Ekin Yayınevi, Gazi Kitabevi, Müzik Eğitim Yayınları, Palme Yayıncılık, Pegem Akademi, Seçkin Kitabevi ve Literatür Yayıncılık’a ait Türkçe kitaplar içermektedir. Doğa bilimleri, hukuk, mühendislik bilimleri, müzik ve güzel sanatlar, sosyal ve beşeri bilimler ve sağlık bilimleri disiplinlerinden 5.800’den fazla Türkçe kitap, elektronik ortamda kullanıcılara sunulmaktadır.
  • Erişiminiz kapsamında Turcademy platformundaki tüm e-kitapları tam metin görüntüleyebilirsiniz.

Erişim Adresi: https://www.turcademy.com/tr